Összesen: 0 Ft

Üdvözöljük weboldalunkon!

Blog

Készítőről röviden.

Ki az aki a detKKo mögött áll? Mi az amivel én pontosan foglalkozom?

Ildikó vagyok a detKKo termékek készítője. Ha detKKo terméket vásárolsz, akkor az én munkámat veszed meg.
Két csodálatos gyermek édesanjaként és mindenben támogató férj melett úgy érzem, hogy megtaláltam az utamat, amit folytatni szeretnék. Életünk részévé vált a környezettudatosság. Gyermek korom óta varrok így a középiskolai tanulmányaimat is a varrásnak szenteltem (Nőiruha készítő és gyermekruha készítőként végeztem). Így varrással több mint 20 éve foglalkozom, ez egy "szerelem tevékenység is". A detKKo márka a pelusok varrásával indult útnak 2014-ben. Norbert fiam jóvoltából, pedig mint mindennapos felhasználói is voltunk, egészen a szobatisztulásáig (a mi esetünkben 20 hónapos koráig) tartott.

Fő termékünk a mosható pelenka és kiegészítői, de minden mást is megtalálhattok nálunk ami hozzá segít a környezettudatos háztartáshoz.

Hogy ha úgy érzed, hogy teljes zavar van a fejedben és kezdesz elveszni a sok információ tudatában, akkor keress meg bátran akár e-mailben vagy telefonon. Csak érdeklődnél vagy egyszerűen több információhoz szeretnél jutni, akkor ezt is megteheted bármelyik elérhetőségünkön. Szívesen segítek, hogy kiválaszd a legmegfelelőbb csomagot gyermeke(i)d vagy akár saját magad számára, illetve megismerd a termékek előnyeit . Vásárlásod után sem hagylak magadra, bármikor kereshetsz, kérdezhetsz, ha kérdésed merül fel a használat során.

Miért jó választás a detKKo pelenka?

  • Mert az állítható combgumi segítségével, minden babára rá tudod igazítani. Használatával a pelenkázási időszak alatt, akár egy nyaralás árát meg tudod spórolni. Egészség pénztárra elszámolható.
  • Hamarabb lehet gyermeked szobatiszta.
  • Divatos, számtalan színnel és mintával kapható.
  • Légáteresztő - nedvességzáró PUL alapanyag felhasználásával.
  • Dupla combgumírozás (védőgát).
  • Gumis derék- és hátrész a pontos illeszkedésért.
  • Egyedi, állítható combgumírozás, így vékonyabb, és husisabb combú babáknak egyaránt jó választás lehet.
  • Első és hátsó betétfogó füle.
  • Költséghatékony, hiszen szobatisztulásig az eldobható pelenkára költött összegnek kb. 2/3-át megspórolhatod, és több gyereken is használhatod.

Vegyünk egy példát: A detKKo mosható pelenka nem csak minden napi használatra, hanem akár úszó pelenkának is használható. Így egy pelenka külsővel kiválthatunk kettő eldobósat. Nem termelünk vele több 100 év alatt lebomló szemetet.

Legfrissebb bejegyzések